Søvnkurser 

" Kære Heidi. Inden mit søvnforløb hos dig fyldte søvnen (eller manglen på samme) rigtig meget. Nu tænker jeg ikke over det! Tak for din empatiske vejledning i dine søvnkurser, din viden og alle de redskaber jeg har fået. Nu er det mig, der har magten over søvnen og ikke omvendt".

Susanne Lorentzen, 43 år

Søvnkurser hos Heltgodnat: Din sikre vej ud af søvnløshed!

Det er sengetid. Men du glæder dig ikke rigtigt til at komme ind under dynerne. Du spekulerer i stedet på, hvor længe der kommer til at gå i aften, inden du endelig falder i søvn? Hvor mange gange du igen skal ligge vågen i nat? Om du igen igen slår øjnene op og ser at klokken kun er 4.30? Skal ligge og glo, selvom du først skal op 6.30? Virker eksemplerne bekendte? Er du på anden måde udfordret på manglende eller dårlig søvn? Så skal du vide, at der i langt de fleste tilfælde kan gøres noget ved det. Søvnkurser hos Heltgodnat viser dig hvordan!

Søvnkurser afklaring

Afklaring:
2 ugers mini-forløb

Du er nødt til at se nærmere på, hvilket søvnproblem, der plager dig. Især hvis du har sovet dårligt i årevis, men også hvis du har haft ustabil søvn uden den store bedring i en periode, du synes, der er blevet for lang. Er det fysisk, er det mentalt funderet, er det en blanding? 

En afklaring giver først og fremmest a-ha oplevelser. Du kommer til at forstå, hvorfor du sover dårligt! Du får punkteret generelle fordomme og myter om søvn og får fuld klarhed over dine egne søvnvaner. Du får lagt dine bekymringer på hylden med det samme. Med en afklaring følger også værktøjer, der passer lige præcis til dig, så du ved egen hjælp kan komme til at sove godt igen.

Søvnkurser søvndagbog

SøvnDagbog:
Kast et blik på din søvn

Er du som så mange andre også blevet lidt bedre til at huske og have fokus på de dårlige nætter frem for de gode? Dermed ikke sagt at de dårlige nætter ikke er der! Men det er her, at en søvndagbog kan være et fantastisk redskab, så du ser din faktiske søvn. 

Søvndagbogen er del af alle søvnkurser. Den viser dig også de ting, som er med til at påvirke din søvn i hverdagen. Ting du enten ikke ved eller tænker så meget over ... for så havde du nok ændret det! Så snart det er skrevet ned, bliver det fastholdt og du vil måske blive overrasket over alle de ting, som du vil kunne se i et andet lys - både din reelle søvn, din hverdag og dine vaner.

Søvnkurser søvnguiden

søvnguiden:
8 ugers guidet forløb

Der findes ikke noget quickfix. Heller ikke når det handler om søvn. Men set i forhold til et helt liv (og potentielt set mange år med dårlig eller manglende søvn), så virker 8 uger som en minimal investering. Du får hjælp OG bliver klædt på til at sove godt resten af livet.

Et guidet forløb er et søvnkursus der er bygget op omkring din søvn. Der bliver lagt et unikt forløb til dig, som giver resultater, når du følger det.  Der skal skabes vedvarende forandringer. Skulle du komme på afveje, bliver du ledt direkte tilbage på sporet. Undervejs kan du tanke al den hjælp, støtte og motivation, du har brug for, så du bevarer din drivkraft og når helt i mål. 

Søvnkurser hos heltgodnat

- en løsning på dine søvnproblemer der virker på lang sigt!

"Det går meget bedre! Jeg har meget mere kvalitet i min vågne tid og god energi om dagen. Det er en kæmpe sejr og virkelig en positiv omvæltning". Kristina K. 44 år

Savner du hjælp til at sove godt, men er du i tvivl, om et forløb med 1:1 søvnvejledning kunne være det rigtige valg for dig? Så kan du booke en gratis afklarende session (30 min) Vejen til god søvn session. Sådan en samtale har jeg med alle mine klienter. Vi får os en god snak om din søvnsituation, så jeg kan komme med et ordentligt bud på, hvordan du bedst kommer videre herfra. Du binder dig ikke til noget.

Når sovepiller er en hjælp

Sovepiller kan være den helt rigtige løsning, hvis man er havnet i en særlig svær situation i livet, som sætter sit præg på søvnen (fx ved smerter, sygdom, skilsmisse eller andet). Her fungerer søvnmedicin som en hjælp til at komme ovenpå igen. Det er meningen, at man gennem søvnen, som pillerne fremmer kunstigt, skal få det fornødne overskud. Humøret og evnen til at problemløse bliver bedre og kroppen kan hurtigere hele. Efter en kortere periode er man både mentalt og fysisk i stand til at komme videre i livet og sover godt igen ... uden pillerne. 

Ovenstående er en generalisering. 

Når sovepiller ikke hjælper

Sovepiller virker kun på kort sigt. De går ind og hjælper den manglende søvn på vej, men gør intet ved årsagen. Deres effekt klinger hurtigt af og kan give anledning til, at man i afmagt vælger at øge dosis. Ved længerevarende brug, kan der være risiko for, at pillerne i princippet ikke længere har den store virkning og at man så at sige har fundet en uhensigtsmæssig tryghed i at tage dem. Pillerne kan tilmed have en sløvende effekt om dagen og alt imens sker der ikke nogen egentlig ændring i forhold til den oprindelige søvnproblematik ... den er der fortsat. 

Ovenstående er en generalisering.

>