Foredrag om søvn 

"Heidis foredrag om søvn rummer tankevækkende indhold. På godt en time fik hun givet en indsigt i, hvordan man med viden og forståelse kan sikre sig en god søvn. Heidi har en god evne til at formidle og inddrage lytterne tilpas ..."  Mette Gregersen, Vicedirektør i AKA

Få din første søvnvejledning til 0 kr!

Når du skriver dig op, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra Heltgodnat. Du kan nemt afmelde dig med enkelt klik.

Foredrag om søvn

Foredraget Sov godt indeholder essentiel og brugbar viden om søvn, der både fungerer som forebyggelse og som førstehjælp. Jeg går i dybden med, hvad søvn er for en størrelse og hvorfor den er så utrolig vigtig for vores krop og hjerne. Jeg kommer også omkring både søvnmangel og søvnløshed, der fylder mere og mere i den brede befolkning. Derfor er et af foredragets vigtige opgaver, at få sat fokus på de mange mulige (og umulige) følger heraf, men samtidig komme med gode solide råd og enkel vejledning til, hvad man selv kan gøre i hverdagen for at sikre sig en god nats søvn.

- Heidi Jørgensen, søvnvejleder og grundlægger af Heltgodnat

Foredrag om søvn

Bestil et foredrag om søvn i dag

Søvnen er fundamentet for vores helbred og energi. Vi er født med evnen til at sove. Søvnen sørger for at krop og hjerne genopbygges og fungerer så optimalt som muligt dag efter dag - hvis altså der er både kvalitet og kvantitet i vores søvn. Undersøgelser viser, at det står sløjt til med danskernes søvn. Ja, det går faktisk den gale vej og det er jo helt godnat! Aldrig har vi sovet så lidt og så dårligt! Hvorfor? Skal vi pege fingre ad den moderne livsstil? Skal vi se på vores egen adfærd omkring søvnen? Og hvordan påvirker manglende eller ringe søvn vores arbejdsevne? Når søvnløshed har taget magten fra os, kan vi så genvinde den - og hvordan? Få svar på disse og egne spørgsmål og bliv "rigtig klog" på søvn gennem dette foredrag! 

Hun formidler viden om søvn med megen humor og i et sprog alle kan forstå ...

Anne Nygaard Skødt, Bibliotekar ved Biblioteket Sønderborg

"Heidi er en dygtig foredragsholder, der levende og engageret fortæller om søvnens betydning og de mange udfordringer vi som mennesker kan have med søvn og det at sove.

Hun formidler viden om søvn med megen humor og i et sprog alle kan forstå. Publikum kunne genkende sig selv i nogle af de nævnte situationer, og alle blev klogere på emnet generelt.

Søvn berører os alle og emnet tiltrækker mange gæster til Heidis foredrag. Det er min opfattelse, at ingen gik skuffede derfra".

Se en kort video om foredraget

Hvad sker der med krop og hjerne, hvis du får for lidt søvn? Det fortæller jeg kort om her, men er blot et par af de ting, som jeg ser på i foredraget "Sov godt", der tager udgangspunkt i den seneste søvnforskning. Den henter viden fra både hjerneforskning og neurologi. Foredraget kommer også omkring søvnens trange kår i et hyperaktivt samfund og i et liv med få eller ingen hjernepauser. Endelig rummer det masser af konkrete bud på, hvordan vi selv kan regulere vores søvn med simple og sunde søvnvaner!

"Heidi leverede et underholdende og spændende foredrag om søvn. Det var både interessant og lærerigt at høre om søvnrytme, årsager til søvnproblemer og ikke mindst, hvad vi selv kan gøre, for at forbedre vores søvn. Der var plads til grin og spørgsmål og deltagerne gav udtryk for, at det var et rigtig godt foredrag".

Claus Steffensen, Lungeforeningen

Privatlivet

På sigt betyder dårlig søvn ikke kun noget for det fysiske helbred. Manglende søvn har en direkte effekt på humør, hukommelse og overskud. Det slider især på de nære relationer, når det bliver et mønster og dermed en selvforstærkende nedadgående spiral. Hverdagen bliver sværere og sværere at få til at hænge sammen.

Arbejdslivet

For arbejdspladserne handler søvnproblematikker om, at der potentielt kan opstå fejl og i værste fald ulykker. I det store hele fører dårlig eller manglende søvn nemlig til manglende overblik, ringere koncentration og mindre arbejdsglæde i det daglige. Det fører til lavere produktivitet og ses tydeligt på bundlinjen! 

>