Næste step session 

Hvad så nu? Når du ikke længere har styr på søvnen, kan det mærkes både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Når du står alene med træthed, underskud og kort lunte. Når din hjerne bare ikke kan kapere, hvorfor du ikke kan sove eller hvorfor det, der skulle hjælpe ikke hjælper? Hvad kan du så gøre? 

Start med at hente din første søvnvejledning til 0 kr!

Når du skriver dig op, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra Heltgodnat. Du kan nemt afmelde dig med enkelt klik.

Næste step session - et vigtigt skridt imod dyb og stabil søvn

Et lille tip: Hent og læs min GRATIS GUIDE.

Min gratis guide, som du kan hente øverst på siden, indeholder en helt grundlæggende vejledning omkring søvnløshed. Det betyder, at du vil få langt mere ud af en gratis session, hvis du læser guiden godt igennem først. 

Da jeg selv led af søvnløse nætter, savnede jeg i den grad en, der forstod mig og kunne pege mig i den rigtige retning. Det er derfor, at min guide indeholder en masse af de ahaoplevelser, jeg selv har fået undervejs.

Uanset om du lige er gået i gang med at undersøge søvnmarkedet, eller om du har skuffen fuld af afprøvede ting, så får du et rigtig godt tip her, som kunne have sparet mig for både tid, penge og skuffelser: Det hjælper ikke at (blive ved med at) lede i blinde. Søvnløshed skyldes sjældent én ting, men er oftest en reaktion på flere, som jeg deler med dig i guiden.

Næste step sessionen

Hvis du vil i gang med at genvinde din savnede søvn, så er denne session et perfekt sted at starte. Her finder vi ud af, hvad DIN største blokering på søvnen er og du får mit bedste bud på, hvad du konkret kan gøre ved den. 

Næste step session på 30 min er gratis og du binder dig ikke til noget. Den foregår over telefonen.

Der var flere ting jeg ikke var klar over havde indvirkning på min søvn, men kunne godt se, at det var smart at få hjælp til at få dem ændret.

H. Nordtorp

Jeg blev meget klogere på mine søvnmønstre under sessionen, absolut. 

Der var flere ting, jeg ikke var klar over havde indvirkning på min søvn, men kunne godt se, det var smart at få hjælp til at få dem ændret.

Man skal altid lytte til de, der ved noget om ens vaner og uvaner, så samtalen bekræftede blot, at jeg skulle i gang – en investering er jo andet end kroner og øre

Om søvnvejledningen

Søvnvejledning er ikke en hurtig metode. Det er en naturlig metode, der tager udgangspunkt i DIN søvn og anvender udelukkende psyko-fysiologiske værktøjer (ingen tilkøb af mineraler, vitaminer eller lignende). Vi arbejder med dine tanker om søvn og hvad der er fakta om søvn, følelser der ubevidst kan blokere for din søvn og tillagte vaner, som ikke gavner din søvn (længere). Det er kombinationen, der gør, at søvnvejledningen har en høj succesrate og desuden udmærker sig ved, at den virker på lang sigt. Du klædes så at sige på til at sove godt resten af livet.

Vil du vide mere, kan du læse det uddybende blogindlæg (med henvisning til videnskabelig evidens) Hvad er søvnvejledning? 

NB! Søvnvejledning kan ikke løse søvnproblemer, der skyldes en fysisk eller psykisk sygdom, bivirkninger fra medicin, kroniske smerter, samt et stof- eller alkoholmisbrug. I de fleste tilfælde vil vejledningen dog kunne minimere den dårlige søvn og derved supplere eller understøtte anden behandling.

>