Heltgodnat er til for dig, der ikke kan sove. Her får du viden, værktøjer og vejledning der virker, så du kan sove godt igen!

Det er helt godnat, at du ikke kan sove!

Eftersom du er her lige nu, er der noget, der siger mig, at du nok ikke sover så godt for tiden og måske ikke har gjort det i lang tid. Det kan være, at du har svært ved at falde i søvn eller måske ligfrem ligger vågen om natten. Så er det selvfølgelig godt, at du er på udkig efter viden om, hvad du kan gøre ved det.

Men måske ...

 • er du så udkørt, at du faktisk ikke kan finde hoved eller hale i de mange forskellige søvnråd, der findes på nettet
 • er det umuligt at gennemskue, hvilke råd der vil hjælpe på netop dit søvnproblem
 • kan du ikke overskue eller magte at tage fat i dit søvnproblem alene
 • er du bekymret for, at skulle starte på eller fortsætte med sovemedicin efter et besøg hos lægen

Uanset hvad der har forhindret dig i at slippe af med de søvnløse nætter indtil nu, så vil du jo sikkert bare gerne kunne sove godt igen (og ikke være nødsaget til at skulle bruge piller eller andre gadgets). Det kan jeg hjælpe dig med! Læs mere om søvnvejledning HER

Værdier

Der er en enorm værdi i at kunne sove godt, fordi det er fundamentet for både din mentale og fysiske tilstand:

 • Mere overskud i hverdagen 
 • Mere energi til at kunne være fysisk og socialt aktiv
 • Mental klarhed - bedre hukommelse, større koncentration
 • At give et sundt søvnmønster videre til dine børn

mission

Heltgodnat er sat i verden for at hjælpe folk, der ikke kan sove og skabe mere opmærksomhed omkring vigtigheden af søvn ved at:

 •  Dele den nyeste viden om søvn
 • Formidle effektive værktøjer (evidensbaseret viden)
 •  Give personlig vejledning der harmonerer med klientens hverdag
 • Klæde folk på til at kunne sove godt resten af livet

Om Heidi - min vej til Heltgodnat

Meditation, åndedræt og bevægelse blev min egen vej ud af en længere periode med rygproblemer og stress tilbage i 2011. Jeg havde mistet forbindelsen til min egen krop og sjæl. Fysikken fik hjælp af Lotte Paarup og hendes uddannelse i Pilates og kurser om ÅndedrætSjælen fik både ro og næring gennem meditativ og spirituel praksis hos Svend Trier

Jeg begyndte snart at dele mine erfaringer ved at undervise i pilates og åndedrætstræning. Inden for et par år begyndte jeg også at holde foredrag om åndedrættet og fik rigtig ofte spørgsmål om søvn og snorken.

I 2017 blev jeg undervist af søvnekspert Mikael Rasmussenda jeg tog DKs første søvnvejlederuddannelse. Jeg kunne med det samme se en klar forbindelse til min viden om mediebrug, mental og fysisk stress, åndedræt og nervesystem. Med fornyet og omfattende forståelse for søvnens livsvigtige mekanismer var jeg ikke i tvivl om, hvor vigtigt det er, at få delt den indsigt og de mange effektive værktøjer med dem, der har allermest brug for dem. Derfor skabte jeg Heltgodnat.

Jeg elsker at holde foredrag og formidle søvnfagligt stof på en lidt mere uhøjtidelig måde, uden at det mister hverken kvalitet eller relevans. Men der, hvor vejledningen giver mest mening er, når jeg kan hjælpe mine klienter ud af dårlig søvn og for nogen et liv med mange års søvnløshed.

Jeg vil også gerne vise dig, hvordan du kan forstå, finde og fastholde den god søvn resten af livet. Hvordan du kan arbejde dig ud af søvnløshed og tilbage ind i det liv, som du gerne vil leve, med alle de ting, som den manglende søvn har taget fra dig – dit overskud, overblik og engagement. Dårlig søvn er ofte et udtryk for en manglende prioritering af noget dybere: at lytte til sig selv, tage vare på sig selv og opfylde egne behov.