Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger www.heltgodnat.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre websitets indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning under cookiepolitik) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor uddybes, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, kommenterer indlæg eller udfylder kontaktformularen. 

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev , når du anvender kontaktformularer eller køber en ydelse.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at Heltgodnat må kontakte dig via e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler de personoplysninger, du indtaster på min hjemmeside - herunder din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra Heltgodnat. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af e-mails fra Heltgodnat eller ved at kontakte mig på heidi@heltgodnat.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet og tilbud. 

Datasikkerhed

På baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Jeg benytter en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Heltgodnat anvender følgende tredjeparter:

  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail - Mailchimp
  • håndtering af tilmelding til nyhedsbrev - Thrive Themes og Mailchimp 
  • håndtering af henvendelser via kontaktformular - Thrive Themes og WordPress 

Heltgodnat har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev eller få svar på dine spørgsmål. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Heltgodnat behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: heidi@heltgodnat.dk.

Hvis du ønsker at klage over Heltgodnats behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til:

Datatilsynet 

Borgergade 28,5.

1300 København

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookiepolitik – indsamling og anvendelse af cookies

Cookies

Websitet www.heltgodnat.dk anvender cookies.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål med cookies

Formålet med cookies er:

  •  at gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering


Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

www.heltgodnat.dk anvender cookies fra følgende tredjeparter: 

  • Google Analytics (besøgsstatistik – udløber 10-2021) 
  • Facebook (pixel – udløber 01-2020)


Udgiver

Webhosting af domænet www.heltgodnat.dk : One.com

Websitet ejes og udgives af:

Heltgodnat v/ Heidi Jørgensen

Mimersgade 58, st. th.

2200 København N

Telefon: 61717445

E-mail: heidi@heltgodnat.dk

Cvr nr. 39533979