Heltgodnat er til for dig, der ikke kan sove. Her får du viden, værktøjer og vejledning der virker, så du kan sove godt igen!

Det er helt godnat, at du ikke kan sove!

Eftersom du er her lige nu, er der noget, der siger mig, at du nok ikke sover så godt for tiden og måske ikke har gjort det i lang tid. Det kan være, at du har svært ved at falde i søvn eller måske ligfrem ligger vågen om natten. Så er det selvfølgelig godt, at du er på udkig efter viden om, hvad du kan gøre ved det.

Men måske ...

 • er du så udkørt, at du faktisk ikke kan finde hoved eller hale i de mange forskellige søvnråd, der findes på nettet
 • er det umuligt at gennemskue, hvilke råd der vil hjælpe på netop dit søvnproblem
 • kan du ikke overskue eller magte at tage fat i dit søvnproblem alene
 • er du bekymret for, at skulle starte på eller fortsætte med sovemedicin efter et besøg hos lægen

Uanset hvad der har forhindret dig i at slippe af med de søvnløse nætter indtil nu, så vil du jo sikkert bare gerne kunne sove godt igen (og ikke være nødsaget til at skulle bruge piller eller andre gadgets). Det kan jeg hjælpe dig med!

Værdier

Der er en enorm værdi i at kunne sove godt, fordi det er fundamentet for både din mentale og fysiske tilstand:

 • Mere overskud i hverdagen 
 • Mere energi til at kunne være fysisk og socialt aktiv
 • Mental klarhed - bedre hukommelse, større koncentration
 • At give et sundt søvnmønster videre til dine børn

mission

Heltgodnat er sat i verden for at hjælpe folk, der ikke kan sove og skabe mere opmærksomhed omkring vigtigheden af søvn ved at:

 •  Dele den nyeste viden om søvn
 • Formidle effektive værktøjer (evidensbaseret viden)
 •  Give personlig vejledning der harmonerer med klientens hverdag
 • Klæde folk på til at kunne sove godt resten af livet

Om Heidi

44 år, opvokset i Odense og oprindelig uddannet i Medievidenskab. 

Efter en periode med stress, begyndte jeg i 2012 at interessere mig for bevægelse og åndedræt. Primært fordi den kombination fungerede som min egen vej ud af stress (sammen med en del vandring i New Zealand). Jeg valgte at uddanne mig hos fysioterapeut og skaber af Den intelligente krop, Lotte Paarup og begynde at undervise i åndedrætstræning. Inden for et par år begyndte jeg også at holde foredrag og fik rigtig ofte spørgsmål om søvn og snorken. Så jeg undersøgte og lærte.

I hele mit arbejdsliv har jeg haft fokus på at lytte til og have kontakt med mennesker – om det har været som proceskonsulent på forskellige kultur- og udviklingsprojekter eller i forskning om børn og unges mediebrug. Jeg forbliver nysgerrig og bliver nok aldrig færdig med at undersøge. Jeg bevarer både min kritiske sans, men også min åbenhed over for hvad videnskab, andre kilder og ikke mindst folks erfaringer kan lære mig. 

I 2017 fik jeg (endelig) mulighed for at uddanne mig til søvnvejleder, hvor jeg blev undervist af hele Danmarks søvnekspert Mikael Rasmussen. Jeg kunne se en klar forbindelse til min viden om mediebrug, stress, krop, åndedræt og nervesystem. Med fornyet og omfattende forståelse for søvnens livsvigtige mekanismer var jeg ikke i tvivl om, hvor meget jeg gerne vil dele den indsigt og de mange effektive værktøjer med dem, der har allermest brug for dem. 

Underviseren i mig har heldigvis også stor lyst til at formidle søvnfagligt stof på en uhøjtidelig måde, dog uden at det mister hverken kvalitet eller relevans. Det er ikke så sjældent at klienter og tilskuere smiler lidt, når de kan genkende sig selv i eksempler fra vejledning eller foredrag.