Næste step session 

Hvad så nu? Når du ikke længere har styr på søvnen, kan det mærkes både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Når du står alene med træthed, underskud og kort lunte. Når din hjerne bare ikke kan kapere, hvorfor du ikke kan sove eller hvorfor det, der skulle hjælpe ikke hjælper? Hvad kan du så gøre? 

Start med at hente din første søvnvejledning til 0 kr!

Når du skriver dig op, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra Heltgodnat. Du kan nemt afmelde dig med enkelt klik.

Næste step session - et vigtigt skridt imod stabil søvn

Et lille tip: Hent og læs min GRATIS GUIDE.

Min gratis guide indeholder en helt grundlæggende vejledning omkring søvnløshed. Det betyder, at du vil få langt mere ud af en gratis session, hvis du læser den inden. 

Da jeg selv led af søvnløse nætter, savnede jeg i den grad en, der forstod mig og kunne pege mig i den rigtige retning. Det er derfor, jeg har valgt at dele alle mine egne ahaoplevelser med dig i guiden.

Uanset om du lige er gået i gang med at undersøge markedet, eller om du har skuffen fuld af afprøvede ting, så får du et rigtig godt tip her, som kunne have sparet mig for meget: Det hjælper ikke at lede i blinde. Søvnløshed skyldes sjældent én ting, men er en reaktion på en kombination af flere (som jeg også deler i guiden).

Næste step sessionen

Under sessionen finder vi ud af, hvad DIN største blokering på søvnen er og du får svar på, hvad du konkret kan gøre ved den.  Du er nødt til at tage det næste step og finde ud af, hvad det er, der holder DIG vågen og holder din søvn på afstand.

Næste step session på 30 min er gratis og du binder dig ikke til noget. Den foregår over telefonen.

Der var flere ting jeg ikke var klar over havde indvirkning på min søvn, men kunne godt se, at det var smart at få hjælp til at få dem ændret.

H. Nordtorp

Jeg blev meget klogere på mine søvnmønstre under sessionen, absolut. 

Der var flere ting, jeg ikke var klar over havde indvirkning på min søvn, men kunne godt se, det var smart at få hjælp til at få dem ændret.

Man skal altid lytte til de, der ved noget om ens vaner og uvaner, så samtalen bekræftede blot, at jeg skulle i gang – en investering er jo andet end kroner og øre

Om søvnvejledningen

Søvnvejledning er ikke en hurtig metode. Det er en naturlig metode, der tager udgangspunkt i DIN søvn og anvender udelukkende psyko-fysiologiske værktøjer (ingen tilkøb af mineraler, vitaminer eller lignende). Vi arbejder med dine tanker om søvn (ud fra fakta om søvn), følelser der kan blokere for din søvn og tillagte vaner, som ikke gavner din søvn (længere). Det er kombinationen, der gør, at søvnvejledningen har en høj succesrate og udmærker sig ved, at den virker på lang sigt.

Vil du vide mere, kan du læse et det uddybende blogindlæg (med henvisning til videnskabelig evidens) Hvad er søvnvejledning? 

NB! Søvnvejledning er effektivt, men kan ikke løse alle søvnproblemer. Jeg kan ikke hjælpe mennesker ud af søvnløshed, der skyldes en fysisk eller psykisk sygdom, bivirkninger fra medicin, kroniske smerter, et stof- eller alkoholmisbrug.